hem
trefemett.trefemett.html
vad gör vivad_gor_vi.html
om ossom_oss.html
casecase.html
kontaktkontakt.html
 

Visste du att det finns forskning som rent faktiskt sitter inne på formeln för hur framgångsrika team fungerar både med tanke på lönsamhet, kundnöjdhet och nöjda teammedlemmar? Att det finns ett recept på hur man ska göra för att få det att fungera. På riktigt.


Vi har hittat en väg in. Ur både forskning och egna erfarenheter har vi gjort receptet både praktiskt och läckert. Och det fungerar. Varje gång.


Vi jobbar med det vi kallar trefemett. Där receptet på framgång ligger i hur medlemmarna i ett team interagerar med varandra. Där drivkraften till förändring ligger i lusten att utvecklas istället för missnöje. Där fokus är på det som fungerar istället för på problem. Där orsakerna till att det går bra betyder mer.


Då frigörs mer kraft och potential i teamet.


I workshops, förläsningar, eller vid event, går vi in och jobbar med team och lär ut receptet. Vilka ingredienser som behövs och hur man ska göra för att lyckas. Och det blir inte en enda soppa, nej, det blir en hållbar, integrerad förändring.


Där startsträckor kortas. Där roller blir tydligare. Där teamet trivs och presterar. Där man behöver leverera snabbt, tillsammans, på plats. Nu.


Team brukar tycka att det är kul att lära sig receptet tillsammans med oss. Det blir en bra energi. För vi brinner för det vi gör och vet att det fungerar. Och vi delar gärna med oss. För delad framgång är dubbel framgång. Och glädje.


Välkommen in

Anna och Marie