hemhem.html
trefemett.trefemett.html
vad gör vi
om ossom_oss.html
casecase.html
kontaktkontakt.html
 

Sokrates ska ha sagt något i stil med: Lägg inte din energi på att försöka förändra det gamla, men istället på att bygga det nya. Det gillar vi.


Den metod och de verktyg vi arbetar med handlar just om det; att lägga fokus på att bygga teamet, samarbetet, leveranserna, trivseln, energin precis som ni vill ha det. Kanske behöver ni kortare startsträckor? Ökat samarbete? Tydligare roller? Oftast har kunden en tanke med hur hon vill ha det. Egentligen. Och vi kan hjälpa till.


Vi jobbar med mindre team i taget, i workshops. Där vi lär ut metoden och verktyget. Där ni får träna på att bygga det nya. I vardagen. Och vi förstår värdet av tid. Därför jobbar vi effektivt och verktyget integreras. Lite som att borsta tänderna. Det är både utmanande, kul och intressant att göra ett utvecklingsprojekt med oss. De säger det.


De som provat. Vågar du förändring? Behöver du förändring?

team.

Vi kommer gärna och pratar med er. Få eller många. Länge eller kortare. Informellt över avdelningsfikan eller lite mer formellt när tillfället kräver det. Vi har alltid en dialog innan kring vad ni vill få ut av föreläsningen och vi skräddarsyr twisten på ämnet efter det. Olika kräver olika och i grunden är vi ganska lika.


Vad är det som gör att framgångsrika team är framgångsrika? Vad säger forskningen? Vilka är nycklarna till att få det att fungera? Och hur kan du på ett enkelt sätt helt sabba en relation? På eller utanför jobbet. Vad är en energisignatur och vad har det med trivsel på arbetsplatsen att göra? Vad har en helt vanlig tisdagseftermiddag med de stora visionerna att göra? Eller kanske bara rätt och slätt ett gott samtal? Kring nuläge och önskeläge.

inspiration.

Ibland är vi väldigt tacksamma över att vi har en bakgrund i att driva och jobba i stora projekt där många är inblandade och leveranser ska ske nu, bums. Med bästa kvalitet. Med en skön attityd. Och vi är då samtidigt lika tacksamma för att vi lärt oss att det där med skön attityd ska komma inifrån, annars gälls det inte. Och vi vet hur vi ska göra för att få människor att fungera tillsammans. Och att få vara med på plats är något av det bästa vi vet.


Vi stöttar dig som arrangör innan, under och efter ett event/arrangemang. Vi hjälper till med allt från personallogistik, projektledning och koordination på plats till att släcka bränder. Kanske du arbetar med många leverantörer? Personal som hyrs in ad hoc. Och du behöver få allt och alla att fungera snabbt och skapa en skön helhet. Då finns vi. Och vi har redan kavlat upp ärmarna.

event på plats.

LIKE A BOSS